Live acumObservator 16
Prime Time 20:00iUmor

XtraNightShow

LUNI-JOI | ora 22.30

Răzvan Ciobanu avea o datorie de 11 ani! Noi dezvăluiri despre creatorul de modă. „Începuse să tragă ţepe”

Răzvan Ciobanu avea o datorie de 2.500 de euro la hairstylist-ul Cristi Pascu, după ce a împrumutat această sumă în urmă cu 11 ani. Stilistul susține că designerul „începuse să tragă țepe” și că „în ultima vreme era de o aroganţă maximă şi nu te mai înţelegeai cu el”.

razvan ciobanu

Răzvan Ciobanu avea o datorie de 2.500 de euro la hairstylist-ul Cristi Pascu, după ce a împrumutat această sumă în urmă cu 11 ani. Stilistul susține că designerul „începuse să tragă țepe” și că „în ultima vreme era de o aroganţă maximă şi nu te mai înţelegeai cu el”.

„Avea să îmi dea o sumă de bani. Eu îl cunosc pe Răzvan de foarte mulţi ani, am făcut mulţi bani împreună! Nu s-a pus problema când a venit la mine să nu îi dau pentru că aş fi fost ipocrit! Plus că la momentul respectiv era un om normal, nu începuse decăderea! Mi-a cerut la vremea respectivă: «dă-mi câţi bani ai»! Bine, dar ce s-a întâmplat? «Am o problemă că nu mi-au intrat banii, trebuie să dau salariile pe 15 şi nu am cash pentru salarii»! Şi i-am zis: «ia-i Răzvan, ăștia-i am la mine!»”, a spus Cristi Pascu.

El a precizat că i-a împrumutat bani lui Răzvan Ciobanu în urmă cu 11 ani și că a fost vorba despre 2.000 – 2.500 de euro.

„Mi-am dat seama că este ceva în neregulă dacă el mi-a spus că «ţi-i dau într-o săptămână» şi au trecut trei luni de zile şi n-a mai venit să se tundă, n-a mai răspuns la telefon. Ştii, când vrei să scapi de un prieten, dă-i nişte bani împrumut!”, a mai spus Cristi Pascu.

El a explicat că nu i-a făcut chitanță lui Răzvan Ciobanu pentru acei bani, deoarece l-a considerat un prieten.

„Banii aceştia i-ar fi făcut Răzvan de la două fuste sau doar una! Nu trebuia mai mult!”, a argumentat Cristi Pascu.

Cristi Pascu a mai povestit că la un moment dat, l-a rugat pe Răzvan Ciobanu să facă rochia de mireasă pentru femeia cu care s-a căsătorit.

„Anii au trecut, între timp m-am căsătorit şi l-am sunat şi i-am spus, Răzvane, uite, ştiu că ai să-mi dai aceia, uite cum facem, îţi mai dau eu o diferenţă, ai putea să-i faci rochia soţiei mele? Uite, ar fi şi ea onorată, i-ar plăcea… A chemat-o, i-a luat măsurile, a fost la un fel de probă, i-a zis că o să facem aşa, aşa… Eu aşteptam şi-l sunam, băi, se mai rezolvă. Până într-un final, cu o lună înainte de nuntă a zis: «ştii, îmi pare rău, sunt total neinspirat şi nu pot să-ţi fac rochia»! Mi-am dat seama că nu mai ai ce să-i faci pentru că deja o luase cu diverse prafuri şi pastile!”, a mai spus Cristi Pascu.

El a precizat că ar fi rămas să îi mai dea lui Răzvan Ciobanu încă 3.000 de euro pentru ca rochia de mireasă a soției lui să fie spectaculoasă și așa cum și-a dorit-o ea.

„El deja începuse să tragă ţepe pentru că ştiam de la cliente! Clientele mele mergeau la el să-şi facă rochii şi auzisem deja versiuni de genul: «Am fost la Răzvan, i-am dat 500 de euro să-mi înceapă nu ştiu ce rochie și nu a mai răspuns la telefon!». Sunt multe persoane care i-au dat bani lui Răzvan Ciobanu, numai că în secunda asta nimeni nu mai recunoaşte!”, a mai spus Cristi Pascu.

„Ştiu, nu am certitudinea, că există o distinsă doamnă care a dat o sumă foarte mare din contul ei şi al soţului. Peste 50.000. Şi am rugat-o, aveam un prieten comun, să depună mărturie la un proces, că am avut un proces cu R. Ciobanu, şi a spus: «Exclus, eu banii ăştia i-am dar fără ştirea soţului. Îţi dai seama ce ar însemna pentru căsnicia mea să afle soţul meu că am dat o grămadă de bani unui nebun, unui drogat?». Mă scuzaţi, dar aşa a fost, textual, conversaţia!”, a adăugat el.

Cristi Pascu a precizat că el a fost dat în judecată de Răzvan Ciobanu.

„M-am trezit cu o citaţie prin care mi se cerea 52 sau 54 de mii de euro, daune morale că i-am ştirbit imaginea spunînd că eu i-am dat bani acum 10 ani!”, a explicat Cristi Pascu.

„Răzvan nu-şi mai dorea să fie ajutat! Omul era de o aroganţă maximă în ultima vreme şi nu te mai înţelegeai cu el! Știu despre o distinsă doamnă care a investit vreo 100.000 de euro într-o nouă firmă. O parte din bani s-au dus către utiloaje de croitorie, o parte din bani către Răzvan pentru a face o colecţie. Treaba s-a terminat scurt. În şase luni de zile, erau închise toate atelierele şi cashul pe care-l însuşise Răzvan era păpat, nu mai ştiu ce s-a întîmplat!”, a mai spus Cristi Pascu.

Mai multe detalii sunt disponibile în clipul de mai sus din „Xtra Night Show”.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

💣 Intră pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/CFhrgyC şi urmăreşte online toate ediţiile XTRA Night Show integral.  📲 Accesează şi tu cea mai mare platformă video!