Căutare Live

Reacția lui Marius Elisei după ce s-a speculat că și-a făcut o nouă relație. Ce a spus fostul soț al Oanei Roman

În urma divorțului de Oana Roman au apărut tot felul de speculații despre o posibilă relație, însă Marius Elisei a ținut neapărat să lămurească lucrurile.

În urma divorțului de Oana Roman au apărut tot felul de speculații despre o posibilă relație, însă Marius Elisei a ținut neapărat să lămurească lucrurile

Instagram

Oana Roman și Marius Elisei au trăit una dintre cele mai frumoase povești de dragoste, însă la începutul anului au hotărât să divorțeze și să meargă pe drumuri separate. Cei doi au păstrat o relație specială de prietenie și petrec foarte mult timp împreună cu fetița lor.

În ultima perioadă au apărut tot felul de zvonuri despre o posibilă relație a fostului soț al Oanei Roman, însă acesta a simțit nevoie să lămurească situația șă să dea cărțile pe față chiar în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

Cum a reacționat Marius Elisei după ce s-a speculat că și-a făcut o nouă relație

Fostul soț al Oanei Roman a vorbit despre viața lui personală și despre spectualțiile care au apărut în ultima vreme. Toate aceste zvonuri au apărut în urma vacanței pe care a avut vedeta în Egipt, iar refuzul lui Marius Elisei a pus pe toată lumea pe gânduri.

"Nu am vrut să mă duc pentru că am avut alte priorități, din punctul meu de vedere. Pentru a câștiga o pâine, pentru a plăti chiria, pentru a face rost de bani ca să plătesc anumite datori. Am avut o perioadă mai agitată care în continuare este un pic mai dificilă, voi scăpa și totul o să fie bine. Cu copilul pot să mă duc orincând și oriunde. (...) Acum nu mai suntem împreună ca să mergem ca o familie, cred eu." a spus el despre motivul pentru care nu le-a însoțit pe fiica lui și Oana Roman în vacanța din Egipt.

Citește și: Oana Roman, primele declarații despre o nouă iubire. Cât de mult o afectează divorțul de Marius Elisei: "Mă apasă singurătatea!"

Marius Elisei s-a înfuriat peste măsură în urma speculațiilor aduse asupra lui, însă a ținut neapărat să lămurească faptul că nu se află într-o relație, nu vrea să facă nuntă cu nimeni și nu va avea un copil.

"Sunt foarte supărat și iritat pentru faptul că s-au băgat copii la mijloc. Îmi mai doresc copii, dar nu poți să te joci chiar așa! Din spculațiile care s-au scris se înțelege că am pe cineva cu care vreau să fac nuntă și că este însărcinată, mai mult decât atât, s-a scris că mă feresc de Islabela sau de ce o să spună Oana. Pentru mine asta este un pas foarte important, iar dacă aș face acest lucru, cu siguranță, primul pas este să o integrez pe Isabela în noua mea relație, apoi Oana ar trebui să știe cine este persoana care îmi e alături. (...) Așa mi se pare normal!", a mai mărturisit el pentru Xtra Night Show, de la Antena Stars.

Mai mult decât atât, Marius Elisei a dezvăluit faptul că își mai dorește copii, iar Oana Roman știe acest lucru.

"Poți să spui despre mine ce vrei, că sunt cu o bogată, că sunt cu o săracă, orice, dar nu băga copii. Sunt 4 luni aproape de când am divorțat, iar povestea asta semănă cu cea din trecut. Nu sunt într-o stare foarte bună, dar încerc să trec peste.", a mai adăugat fostul soț al vedetei.

Citește și: Oana Roman, noi dezvăluiri după divorț. Ce spune vedeta despre posibilitatea unei noi relații și ce simte pentru Marius Elisei

Marius Elisei a mai spus că nu știe dacă mai există o șansă de împăcare cu fosta soție, însă relația dintre ei este mai bună ca în trecut.

Emisiune oferită de
Emisiune oferită de
Ultimele știri
x