XtraNightShow

LUNI-JOI | ora 22.30

Regina neîncoronată a modei pune etichete pe vedete. Monica Tatoiu: "Cristi Sârbu nu are cămaşa potrivită"

 

Lume multă, vedete, băuturi fine, restaurant de lux şi cod vestimentar obligatoriu. Mai pe scurt: bine aţi venit în lumea evenimentelor de lux.

Vica Blochina şi-a luat o rochie mulată neagră şi după ce a încins o repriză de dans, s-a pozat cu Raluca Bădulescu. Vica în negru, Raluca în argintiu cine ştie care o fi fost mai la modă!

Seara a fost însă una a ţinutelor negre accesorizate. Andreea Marin, Diana Munteanu, Adina Buzatu, Oana Roman şi Anda Adam au apelat la o vestimentaţie neagră cu accesorii aurii.

Vedetele s-au îmbrăcat cum au ştiut ele mai bine, datr acum urmează verdictul! Dacă starurile noastre au fost bune de pus în revistă sau dacă au mimat bunăstarea şi luxul aflăm chiar de la Monica Tatoiu.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

➡️ Intră pe Antena Play https://goo.gl/RbVXXT şi poţ să urmăreşti online toate ediţiile XTRA Night Show integral. De pe smartphone, tabletă sau computer emisiunea poate fi urmărită şi LIVE.  📲 Accesează şi tu cea mai mare platformă video! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe