Căutare Live

Se anunță show de zile mari! Romică Ţociu şi Cornel Palade vor prezenta Uniplay Show: ”Pe 12 februarie începem de la 17:00”

Romică Ţociu şi Cornel Palade au plecat de la Bingo în Aprilie 2016, iar acum au revenit la Uniplay Show. Duminică, 12 februarie, începe Uniplay în noua variantă.

Începând de duminică, 12 februarie, Romică Ţociu şi Cornel Palade revin în casele românilor cu o partidă specială „Uniplay Show”.

Celebrul cuplu de comici vin să împartă premii extraordinare şi să aducă o explozie de energie şi bună-dispoziţie în fiecare după-amiază de duminică, la Antena 1.

Cei care își doresc să participe la jocul Uniplay Bingo TV, care este integrat in emisiunea Uniplay Show, trebuie să achiziționeze bilete de joc de la unul din punctele de vanzare din centrele comerciale, la standurile destinate special acestui joc, dar si din mediul online, pe www.Uniplay.ro.

A divorţat în urmă cu şase ani, dar recunoaște: "Îl iubesc enorm pe Cristi!" Mihaela Borcea i-a rămas fidelă f... Brigitte Năstase, criză de gelozie chiar la petrecerea de ziua ei: ”Ilie Năstase a plecat pentru că i-am jignit amanta!”...
Ultimele știri