Căutare Live

S-a spus că l-a lăsat fără bani pe Marius Niculae. Oana Marica, detalii din culisele relației cu fotbalistul

Oana Marica este o figură cunoscută în cercurile mondene. De-a lungul timpului, fosta "Miss Turism" 2010 a apărut la brațul mai multor bărbați potenți financiari, ultimul dintre ei fiind Marius Niculae.

Oana Marica este o figură cunoscută în cercurile mondene

Instagram

S-a scris multe pagini despre relația lor tumultoasă, presărată cu multe împăcări și despărțiri. În ciuda lor, ”Bunesa” și fostul fotbalist au avut parte de multe momente frumoase în cei patru ani pe care i-au petrecut împreună.

Oana Marica a fost și cerută în căsătorie cu un inel cu diamant. Cu toate acestea, la scurt timp au ales să meargă pe drumuri separate.

Prezentă în emisiunea Xtra Night Show, cea supranumită ”Bunesa” a vorbit despre zvonurile conform cărora l-ar fi lăsat fără bani pe fostul iubit.

Oana Marica a explicat ce s-a întâmplat în relația cu Marius Niculae

Marius Niculae nici nu mai locuia în Lisabona, era căsătorit când a vândut casa aceea. Nu am nicio legătură cu pierderile lui. Nu este într-o poziție proastă în momentul de față, în continuare are business.

(...) Probabil nu a fost conexiunea respectivă. Ceva nu a funcționat. Eu cred că 80% dintre noi am avut relații cu împăcări și despărțiri. Deja am trecut amândoi peste relația asta.”, a declarat frumoasa șatenă.

Citește și: Prințesa Fițelor are Capitala la picioare! Oana Marica este noua atracție din showbizul românesc

Oana Marica a fost întrebată și de ce evită să apară pe micile ecrane.

”Vreau să demonstrez că pot și alfel. Nu neapărat să demonstrez cuiva, ci mie. Mi s-a propus să lucrez în televiziune și producția filmelor, dar am simțit că nu este locul meu acolo. Nu mă văd pe sticlă așa des”, a afirmat ea în emisiunea lui Dan Capatos.

Mai multe detalii în materialul video de mai jos:

Cum a răspuns Raluca Pascu la întrebarea: "M-ai prins vreodată cu cineva?". Reacția frumoasei brunete...
Emisiune oferită de
Emisiune oferită de
Ultimele știri
x