Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

S-au sabotat singuri? Cocuța și Boantă, adevărul despre cearta în urma căreia au părăsit Asia Express: „Recunoaștem”

Cocuța și Bogdan Boantă au vorbit, luni, la Xtra Night Show, despre cearta în urma căreia au părăsit Asia Express – Drumul Elefantului.

Cocuța și Bogdan Boantă au vorbit, luni, la Xtra Night Show, despre cearta în urma căreia au părăsit Asia Express – Drumul Elefantului.

Deși nu s-a văzut întreaga lor ceartă la televizor, Cocuța și Bogdan Boantă s-au certat timp de 50 de minute, iar acest lucru le-a adus eliminarea din concurs.

„Ne pare rău acum. Cearta a venit în urma misiunii în care a trebuit să găsim poza cu noi. Noi am căutat acea poză o oră și ceva, dar oamenii au crezut că am găsit-o imediat. Oamenii trebuie să mai aibă și creier. Am obosit foarte tare, ne-am enervat foarte tare, ne-am încărcat foarte tare”, a spus Cocuța.

„Era tensiunea mare, pentru că știam că mai suntem trei, știam că e zi cu eliminare…”, a explicat și Bogdan Boantă.

Cocuța și Bogdan Boantă au precizat că erau conștienți de faptul că certându-se pierd timp și au explicat de ce nu au mai acordat importanță acestui lucru.

„Știam că pierdem timp certându-ne, dar noi credeam că suntem ultimii și că nu mai avem miză. Nu știu, am clacat. A fost greu”, a mai spus Cocuța.

„Recunoaștem că am pierdut pe barba noastră. Nu ne ferim de lucrurile pe care le-am spus”, a adăugat Bogdan Boantă.

Urmăriți clipul de mai sus din Xtra Night Show.