XtraNightShow

LUNI-JOI | ora 22.30

S-au sabotat singuri? Cocuța și Boantă, adevărul despre cearta în urma căreia au părăsit Asia Express: „Recunoaștem”

 

Cocuța și Bogdan Boantă au vorbit, luni, la Xtra Night Show, despre cearta în urma căreia au părăsit Asia Express – Drumul Elefantului.

Deși nu s-a văzut întreaga lor ceartă la televizor, Cocuța și Bogdan Boantă s-au certat timp de 50 de minute, iar acest lucru le-a adus eliminarea din concurs.

„Ne pare rău acum. Cearta a venit în urma misiunii în care a trebuit să găsim poza cu noi. Noi am căutat acea poză o oră și ceva, dar oamenii au crezut că am găsit-o imediat. Oamenii trebuie să mai aibă și creier. Am obosit foarte tare, ne-am enervat foarte tare, ne-am încărcat foarte tare”, a spus Cocuța.

„Era tensiunea mare, pentru că știam că mai suntem trei, știam că e zi cu eliminare…”, a explicat și Bogdan Boantă.

Cocuța și Bogdan Boantă au precizat că erau conștienți de faptul că certându-se pierd timp și au explicat de ce nu au mai acordat importanță acestui lucru.

„Știam că pierdem timp certându-ne, dar noi credeam că suntem ultimii și că nu mai avem miză. Nu știu, am clacat. A fost greu”, a mai spus Cocuța.

„Recunoaștem că am pierdut pe barba noastră. Nu ne ferim de lucrurile pe care le-am spus”, a adăugat Bogdan Boantă.

Urmăriți clipul de mai sus din Xtra Night Show. 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

💣 Intră pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/CFhrgyC şi urmăreşte online toate ediţiile XTRA Night Show integral.  📲 Accesează şi tu cea mai mare platformă video! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
50 DE ANI DE LA PRIMA ASELENIZARE

vezi mai multe