Live acumObservator 23
Prime Time 20:30Raman cu tine

XtraNightShow

VEZI EDITII INTEGRALE

Cum arată cluburile de fițe din Mamaia, în plină pandemie! Scandal cu Poliția, pe litoral! |Video

În plină pandemie de coronavirus, cluburile de fițe din Mamaia sunt pline de oameni dornici de distracție si cărora nici nu le pasă de riscul că s-ar putea îmbolnăvi. Poliția a intervenit în mai multe localuri de pe litoral, unde au aplicat sancțiuni pentru nerespectarea regulilor.

Scandal fără precendent în cluburile de lux din stațiunea Mamaia. Polițiștii au dat amenzi drastice tinerilor care nu purtau mască și celor care nu au păstrat distanțarea socială.

Incredibil! Dan Negru, atacat cu pietre în Centrul Vechi al Bucureștiului! "Ne-am trezit ciuruiți de pietre" | Video

În ciuda numărului crescut de cazuri din ultima perioada, în țara noastră, populația nu respecta și nu asculta sfaturile autorităților, care îndeamnă la respectarea măsurilor impuse în contextul pandemiei.

La sfârșitul saptămânii, mai multe cluburi din stațiune Mamaia au fost vizitate de oamenii legii, care au aplicat si sancțiuni celor care nu au respectat regulile. S-a lăsat cu scandal, iar o echipă de filmare de la Xtra NIght Show a fost prezentă la fața locului.

Soțul Oanei Roman și-a găsit un nou loc de muncă! Nu o să-ți vină să crezi cu ce se ocupă Marius Elisei | FOTO

Cum s-au desfășurat lucrurile acolo si cum arată cluburile în plina pandemie de coronavirus, vedeți accesând clipul video de mai sus, difuzat a Xtra Night Show.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

💣 Intră pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/CFhrgyC şi urmăreşte online toate ediţiile XTRA Night Show integral.  📲 Accesează şi tu cea mai mare platformă video! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro