Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Schimb dur de replici între Marcel Toader și avocatul Mariei Constantin! „Să aduceți în mediul public lenjeria intimă a soției dumneavoastră?!”

A fost o seară plină de detalii șocante la emisiunea „Xtra Night Show” și spiritele s-au încins atunci când Marcel Toader a avut un schimb acid de replici cu avocatul Mariei Constantin.

A fost o seară plină de detalii șocante la emisiunea „Xtra Night Show” și spiritele s-au încins atunci când Marcel Toader a avut un schimb acid de replici cu avocatul Mariei Constantin.

„Voi merge până la capăt în demersul meu”, a anunțat Marcel Toader despre cauza sa.

„Păi domnule Marcel Toader să aduceți în mediul public lenjeria intimă a soției dumneavoastră? Păi iertați-mă, poate face un bărbat ceva mai mult de atât pe scara negativului?”, a întrebat avocatul Mariei Constantin.

„Ies până în pânzele albe pentru a avea dreptate, o să ies cu probe extraordinare și o să câștig acest proces”, a zis omul de afaceri.

Adevărul a ieșit la lumină! Care este rezultatul testului ADN făcut de Marcel Toader! „Am dovedit că nu am fabricat probe”

Apoi spiritele s-au încins și a urmat un schimb dur de replici, chiar în timpul emisiunii „Xtra Night Show”. Urmărește continuarea în clipul video de mai sus!

Video