Serghei Mizil a venit extrem de vesel la „Xtra Night Show”! Capatos i-a provocat o criză de râs. „Plec din emisiune!”

Serghei Mizil a venit extrem de vesel la „Xtra Night Show”. Dan Capatos i-a provocat o criză de râs, cu o întrebare simplă.  

Serghei Mizil la „Xtra Night Show”.

„Serghei vine de la o petrecere și se duce la altă petrecere”, a precizat Dan Capatos despre invitatul său, care a venit îmbrăcat și încălțat „la modă”, cu ciocate „cu argint” pe toc.

Dan Capatos l-a întrebat despre cele două fiice ale lui.

„Copiii sunt făcuți fiecare cu altă nevastă. Nu încercați să mă induceți în eroare (referitor la numărul lor, n.r.)”, a spus Serghei Mizil, râzând.

Invitatul a spus că a fost alături mai mult de prima lui fiică, Smaranda, atunci când ea era mică. El a precizat că „toți copiii” lui au rămas lângă el și acum au „școli și meserii”.

„Lângă aia mare am fost, Smaranda, care seamănă cu mine la temperament și la impulsivitate. Seamănă mult cu mine. Cu Ana am stat mai puțin, că eu am plecat afară…

Toți copiii au rămas lângă mine. Toți copiii mei au școli, meserii. Smaranda are facultate, este economistă la o instituție foarte puternică din România, își crește copilul, are casă. Ailaltă, Ana-Maria, a intrat la stat la trei facultăți”, a spus el.

Serghei Mizil a avut și un sfat pentru toți părinții: „Recomand părinților să nu se ascundă față de copii! Dacă ai o relație de prietenie cu copilul, te ajută enorm în viață”.

Când Dan Capatos l-a întrebat dacă se implica la temele pentru acasă, așa cum fac mulți părinți, Serghei Mizil a izbucnit în râs. „Plec din emisiune!”, a glumit el.

Ultimele știri