XtraNightShow

LUNI-JOI | ora 22.30

STRANIA boală de care suferă Serghei Mizil! Ce problemă de sănătate are vedeta

 

Ce ciudăţenie medicală ascunde Serghei în spatele ochelarilor cu lentile fumurii? Pentru prima dată, omul de afaceri este dispus să renunţe la ei și să dezvăluie ce afecțiune bizară are la ochi!

Invitat la emisiunea „Xtra Night Show”, celebrul Serghei Mizil, care în această vara a fost operat de urgență, a dezvăluit faptul că, pe lângă alte boli, și-a descoperit și o afecțiune bizară la ochi.

„Cu un ochi văd mai roșu, cu celălalt văd mai verde”, a mărturisit vedeta. Și asta nu e tot! Se pare că acesta are o pupilă mai mare și una mai mică, dar acest lucru s-a putut vedea abia după ce și-a dat ochelarii jos! Și uite așa am mai aflat un secret despre el!

Ce alte secrete uimitoare mai ascunde vedeta?

„Eu nu o să am pensie, că nu am avut carte de muncă. Dar o să mă duc la cârciumile unde n-am avut ani de zile absență, ca să îmi dea pensie sau acțiuni. Fără caterincă, pot să demonstrez!”, a mai mărturisit acesta

Află mai multe lucruri inedite urmărind clipul video de mai sus din emisiunea „Xtra Night Show”!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

💣 Intră pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/CFhrgyC şi urmăreşte online toate ediţiile XTRA Night Show integral.  📲 Accesează şi tu cea mai mare platformă video! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
10 ANI FĂRĂ MICHAEL JACKSON

vezi mai multe