Căutare Live

Șoc! Care este adevărata relație dintre Margherita de la Clejani și Teo! Avocatul aduce lămuriri noi! |Video

Invitat la "Xtra Night Show", Adrian Georgescu, avocatul lui Teo, a făcut dezvăluiri despre ancheta accidentului Margheritei de la Clejani și despre relația dintre cei doi tineri.

Invitat la "Xtra Night Show", Adrian Georgescu, avocatul lui Teo, a făcut dezvăluiri despre ancheta accidentului Margheritei de la Clejani.

Margherita, schimbare radicală de atitudine! Fata Clejanilor, declarații surprinzătoare: "Sunt recunoscătoare mamei mele pentru că mi-a dat viață și pentru că sunt în corpul acesta atât de frumos și de perfect!"

Avocatul neaga faptul ca Teo ar fi avut o relație sentimentală cu Margherita, în ciudat imaginilor în care se vedea cum cei doi se sărutau. De asemenea , avocatul mai sustine ca între Margherita si Teo nu au existat niciun fel de relație amoroasă.

Același lucru l-au susținut și cei din familia Clejanilor, iar Margherita spunea, referindu-se la relația ei cu Teo, ca ar fi doar amicală, susținând că Teo este un tânăr cu care a colaborat doar din punct de vedere profesional.

Teo, presupusul iubit al Margheritei de la Clejani, a făcut testul antidrog! Cum a ieșit rezultatul testării! |VIDEO

Zilele trecute, avocatul lui Teo susținea că tânărul, presupusul iubit al Margheritei, ar fi recurs la o autotestare, el s-ar fi testat voluntar, în vederea identificarii în organism a substanțelor psihoactive, testare care s-ar fi realizat din urină.

Conform avocatului, autotestarea facută de Teo ar fi ieșit negativă, în ce privește detectarea unor substanțe interzise în organism.

Margherita de la Clejani a provocat un accident rutier! Ce pastile a luat artista înainte de impact?

După accidentul provocat de Margherita din Clejani, presupusul ei iubit a negat toate acuzațiile care i s-au adus. El susținea că rezultatele analizelor vor demonstra faptul că are dreptate.

Urmăriti toate declarațiile avocatului, Adrian Georgescu, care a dat mai multe informații despre clientul său. Accesați clipul video de mai sus, difuzat la Xtra Night Show.

Schimbarea spectaculoasă a Margheritei de la Clejani! Bruneta și-a facut mai multe operații estetice! Iată cum s-a trans... Margherita, dezvăluiri uluitoare! Primul interviu de după accident: "Sunt fermecați de personalitatea mea, de atitu...
Ultimele știri