XtraNightShow

LUNI-JOI | ora 22.30

Sorana face dezvăluirea momentului! Ce problemă medicală a ASCUNS! „Ca să nu rămân cu paralizii...”

 

Sorana, fosta membră a trupei A.S.I.A. și Lemur în emisiunea „Ultimul Trib”, probează rochii de mireasă pe bandă rulantă! Se pregătește oare pentru o nuntă în secret?

Invitată la emisiunea „Xtra Night Show”, concurenta din emisiunea „Ultimul Trib” a făcut o serie de dezvăluiri de-a dreptul incredibile!

Așa am aflat, de exemplu, de ce probează Sorana rochii pe bandă rulantă, deși nu a fost cerută deocamdată în căsătorie! Iar răspunsul te va surprinde!

În plus am putut afla și mai multe detalii despre ce s-a mai întâmplat în emisiune și despre ce probleme de sănătate are:

„Eu am avut niște intervenții ca să nu rămân cu paralizii...”, a adăugat ea.

Urmărește clipul video de mai sus ca să afli mai multe despre simpatica Sorana din tribul Lemurii de la emisiunea „Ultimul Trib”! 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

💣 Intră pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/CFhrgyC şi urmăreşte online toate ediţiile XTRA Night Show integral.  📲 Accesează şi tu cea mai mare platformă video! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI