Live acumObservator Sport
Prime Time 20:30Chefi la cutite

XtraNightShow

LUNI-JOI | ora 00:00

Sorin Bontea şi Răzvan Fodor, replici memorabile cu care au făcut spectacol la Asia Express! „Să mă îmbălsămez în miros de frigărui”

Sorin Bontea și Răzvan Fodor din sezonul 3 al emisiunii Asia Express au intrat în convorbire directă cu Dan Capatos pentru a dezvălui detalii neștiute, la Xtra Night Show!

În ediția 19 din sezonul 3 al emisiunii Asia Express am aflat ce note a dat fiecare echipă celorlalți concurenți, în cadrul votului de popularitate.

citește și: Replici acide, crize de nervi și o probă ce a testat stomacul vedetelor! Ce s-a întâmplat în ediția 19 din sezonul 3 al emisiunii Asia Express

Acest lucru a dat naștere unor replici acide și a fost o situație ce a născut numeroase tensiuni între echipele rămase în competiție.

Sorin Bontea şi Răzvan Fodor, în sezonul 3 al emisiunii Asia Express

Pentru a clarifica anumite lucruri, Sorin Bontea și Răzvan Fodor au discutat cu Dan Capatos despre Asia Express, despre ceilalți concurenți și despre momentele trăite în Filipine!

citește și: Cuvinte acide, reproșuri și jigniri neașteptate, la Asia Express! Concurenții au aflat notele de la votul de popularitate

Acesta a fost și momentul în care au ieșit la iveală cele mai tari replici ale celor doi concurenți!

Urmărește materialul video de mai sus din emisiunea Xtra Night Show ca să vezi despre ce este vorba!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

💣 Intră pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/CFhrgyC şi urmăreşte online toate ediţiile XTRA Night Show integral.  📲 Accesează şi tu cea mai mare platformă video! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro