XtraNightShow

LUNI-JOI | ora 22.30

Taci şi înghite! Bordea, Mara Bănică şi Giani Kiriţă, întrebări greu de digerat: "Înghite că poți. E greu la început"

 

Cătălin Bordea, Mara Bănică şi Giani Kiriţă au avut de înfruntat o probă greu de digerat, fiind nevoiţi să guste din mai multe feluri necunoscute de mâncare.

"Taci şi înghite" este una dintre cele mai tari probe ale emisiunii. Invitaţii sunt supuşi unei serii de întrebări. În cazul în care primesc unele incomode şi nu îşi doresc să răspundă, sunt nevoiţi să deguste minunăţiile de sub nasul lor.

De la organe, mațe de porc, ochi de miel, până la cele mai dezgustătoare amestecuri. Ce a ieşit? Priviţi în materialul video de mai sus.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

➡️ Intră pe Antena Play https://goo.gl/RbVXXT şi poţ să urmăreşti online toate ediţiile XTRA Night Show integral. De pe smartphone, tabletă sau computer emisiunea poate fi urmărită şi LIVE.  📲 Accesează şi tu cea mai mare platformă video! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe