Căutare Live

Doctorul Adrian Marinescu explică ce se va întâmpla după 15 mai: "Ne așteptăm să avem un număr mai mare de îmbolnăviri"

Doctor Adrian Marinescu, medic specialist la Institutul M. Balș și Cosmin Andreica, președintele Sindicatului Polițiștilor Europeni EUROPOL, vorbesc la Xtra Night Show despre noile măsuri din starea de alertă.

România s-a pregătit de marea relaxare. După încetarea stării de urgenţă, când restricţiile nu vor mai fi impuse, vom putea ieşi din case, să mergem la biserică, la coafor sau la stomatolog.

Cum se va face deplasarea în afara localității, după 15 mai. Cele mai noi reguli ale relaxării

"Eu nu am numit-o niciodată relaxare. Eu cred că este o perioadă de echilibrare. Aveam nevoie și psihologic, era un lucru care ne ajuta și în planul acesta. Măsurile de prevenție sunt celeași, nu se schimbă nimic. Vom purta măști, vom păstra distanțarea socială. Ne așteptăm să fie un număr mai mare de îmbolnăviri, asta s-a întâmplat peste tot. ", a mărturisit Adrian Marinescu.

După 15 mai va exista o relaxare, însă vor exista restricții și vom fi guvernați prin ordonanță de urgență.

În momentul relaxării, purtarea măștilor pe stradă și în incinte va deveni obligatorie. Până acum, pe timpul stării de urgență, a fost doar o recomandare.

Problema este că nevoia de măști este mult mai mare decât poate acoperi stocul din ultimele achiziții și din producția internă.

Relaxarea a început, dar plajele rămân pustii

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea Xtra Night Show ca să afli mai multe detalii despre acest subiect!

Cum arată viața în izolare pentru Anamaria Ferentz: "Sunt singură în casă"... Cum se va face deplasarea în afara localității, după 15 mai. Cele mai noi reguli ale relaxării...
Ultimele știri