XtraNightShow

LUNI-JOI | ora 22.30

Show sexy pentru invitați! Cornel Păsat a avut ursitoare dezbrăcate la botezul fiului său!

 

Evenimente peste evenimente în lumea mondenă a Capitalei! Cornel Păsat și-a botezat fiul, iar de la petrecere nu au lipsit ursitoarele...dezbrăcate!

Reporterii „Xtra Night Show” au vrut să vadă cum se distrează vedetele! Celebrul Serghei Mizil nu a vrut să stea acasă, așa că a vizitat Târgul de Vinuri din Snagov! 

 Un eveniment monden de senzație a fost botezul organizat de celebrul dansator şi coregraf, Cornel Păsat. Acesta şi-a creştinat fiul, pe Dryas Nicholas!

De la petrecere nu au liăsit cele mai cunoscute vedete ale momentului, iar petrecerea a fost presărată cu surprize complet neașteptate pentru cei din jur! Acesta a avut un party atipic, cu ursitoare dezbrăcate! Trusou botez

Urmărește clipul video de mai sus ca să afli mai multe detalii despre acest subiect!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

💣 Intră pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/CFhrgyC şi urmăreşte online toate ediţiile XTRA Night Show integral.  📲 Accesează şi tu cea mai mare platformă video! facebook whatsapp twitter pinterest
10 ANI FĂRĂ MICHAEL JACKSON

vezi mai multe