Video șocant. Fosta soție a lui Alin Oprea, bătaie cu portarii la o școală. "A dat cu capul de calorifer sau de un perete și a leșinat omul"

O filmare cu un scandal monstru a fost prezentată la "Xtra Night Show", în care a fost implicată soția lui Alin Oprea.

Fosta soție a lui Alin Oprea a fost filmată în timp ce lovea și se certa cu portarii unui liceu. Imaginile au fost filmate în urmă cu mai mulți ani.

Scandalul ar fi pornit după ce artistului și soției sale i-ar fi fost interzis accesul în școala unde învățau copiii lor, pentru a ajunge la o serbare.

Veste bună pentru fanii trupei Talisman. Alin Oprea, declarații exclusive despre împăcarea cu Tavi Colen: "Am putea spune că am eliminat dintre noi cauza acestei rupturi"

Portarii instituției le-ar fi cerut cărțile de identitate pentru a le permire accesul în clădire. De aici s-a pornit un adevărat scandal între portari și soția lui Alin Oprea. Pe imagini se poate vedea cu femeia îi agresează fizic și verbal pe oamenii responsabili cu paza în școala respectivă.

Fosta soție a lui Alin Oprea, bătaie cu portarii la o școală

Conflictul a degenerat și s-a încheiat nu doar cu amenințări, ci și cu agresiune fizică.

"Nu a-ți văzut tot. Nu ați văzut knockout-ul. Portarul, cel care se ține de ureche, a primit o lovitură în față, sau în zona capului, s-a dezechilibrat și a dat cu capul de calorifer sau de ceva, de un perete și a leșinat omul. A venit SMURD-ul și l-a luat," a declarat Alin Oprea, referundu-se la incidentul petrecul la vremea respectivă.

Accesați clipul video de mai sus, difuzat la Xtra Night Show pentru a vedea mai multe.

Ultimele știri