Live acumAdela
Prime Time 20:30Adela

Viorica și Ioniță, probleme serioase de sănătate din cauza scandalului în care este implicată Margherita: ”Acuzau dureri foarte mari”

Viorica de la Clejani probleme cu somnul, în urma scandalului în care este implicată fiica ei, Margherita.

Viorica de la Clejani a mărturisit că într-adevăr, are probleme după ce în presă s-a spus că fiica ei, Margherita era drogată în momentul în care a făcut accidentul rutier din acest weekend.

Clejanii sunt convinși că vor trece peste această perioadă neagră din viața lor și că își vor vedea în continuare de proiectele profesionale.

Viorica de Clejani, în lacrimi: Lăsați-mi copiii în pace! Nu vreau ca Margherita să se omoare!

În exclusivitate, în cadrul emisiunii ”Xtra Night Show” s-a vorbit despre starea celor doi artiști. Din cauza problemelor de sănătate pe care le acuză, Viorica și Ioniță au luat decizia de a nu mai da declarații timp de câteva zile.

Decizia luată de Viorica și Ioniță de la Clejani după scandalurile din ultima vreme. ”Avem încredere în instituțiile statului român”

”Veștile nu sunt îmbucurătoare în ceea ce o privește pe doamna Viorica. Ieri noapte, după încheierea transmisiunii în direct acuza dureri foarte, foarte mari de cap. De asemenea, Ioniță de la Clejani alaltăieri acuza puseuri de tensiune. Poate și din această cauză au decis ca în cursul zilei de ieri să dea acel comunicat conform căruia nu vor mai da declarații timp de câteva zile”, au fost informațiile oferite în cadrul emisiunii.

Viorica și Ioniță de la Clejani au luat o hotărâre drastică. Cei doi au decis că nu vor mai face declarații în spațiul public și vor lăsa totul în seama instituțiilor statului, pentru a derula ancheta în cazul accidentului fiicei lor, Margherita.

De ce nu a grăbit Ioniță de la Clejani eliberarea testului antidrog: Analizele vor fi depuse la proces

Pentru mai multe detalii, urmăriți materialul de mai sus!