Live acumFilm: Homefront: Orasul fara legi
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Andreea Bălan a spus ce s-a întâmplat, cu adevărat, pe masa de operație: „Am început să sângerez peste tot”

Andreea Bălan a explicat la „Xtra Night Show” ce s-a întâmplat, cu adevărat, pe masa de operație. „Am început să sângerez peste tot. S-a instaurat o comisie medicală”, a spus artista.

Andreea Bălan a explicat la „Xtra Night Show” ce s-a întâmplat, cu adevărat, pe masa de operație. „Am început să sângerez peste tot. S-a instaurat o comisie medicală”, a spus artista.

Andreea Bălan a ținut să clarifice exact ce s-a întâmplat cu ea pe masa de operație.

„Aș vrea să clarific un lucru. În presă, a tot apărut informația că aș fi făcut un stop cardio-respirator. Acesta a fost o consecință a emboliei amniotice. Eu asta am avut.”

Complicația apărută, embolia amniotică, a prelungit durata operației de cezariană. Aceasta, spune artista, a fost motivul apariției hematoamelor ce au dus-o, din nou, sub bisturiu.

„Pentru că operația de cezariană a devenit foarte complexă, din cauza acestei întâmplări, durând 3-4 ore, în loc de 45 de minute, de aceea, ulterior, am făcut acele hematoame care au dus la alte două operații, ultima fiind chiar foarte grea.”

„Nu se știa, inițial, ce am. Am început să sângerez peste tot. S-a instaurat comisie medicală și s-a hotărât să mi se redeschidă operația și să mă curețe. Așa și-au dat seama că era, de fapt, embolie amniotică și că de aceea am făcut stopul cardio-respirator.”