Live acumChefi la cutite
Prime Time 20:25Chefi la cutite

XtraNightShow

LUNI-JOI | ora 00:00

Xtra Night Show. Andreea Podărescu, hărțuită de un necunoscut: ”O să fac tot posibilul să fii a mea, chiar dacă o să fie ultimul lucru pe care îl fac!”

Andreea Podărescu a trecut prin momente dificile după despărțirea de tatăl copilului ei, iar necazurile par să se țină lanț de aceasta.

După ce a apărut în direct la TV, aceasta a mărturisit că este hărțuită de un necunoscut.

”O să fac tot posibilul să fii a mea, chiar dacă o să fie ultimul lucru pe care îl fac”, i-a scris acesta pe un blilet lăsat la ușă.

De asemenea, în cadrul emisiunii Xtra Night Show, aceasta a mărturisit că s-a întâlnit cu fostul ei partener, care și-a dorit o mediere, însă lucrurile nu au mers bine.

"Am avut o întâlnire de gradul trei, dacă pot să-i spun așa, cu tatăl copilului meu, a fost o încercare de mediere, dar nu am avut deloc rezultate favorabile. A declarat că nu-și mai dorește custodie exclusivă, ba își dorește copilul, ba nu, este o tura-vura.", a declarat Andreea Podărescu, la Xtra Night Show.

De asemenea, ea s-a declarat nemulțumită de faptul că nu are parte de liniște.

"Sunt scârbită, efectiv, nu voiam să mai fac parte din povestea asta. Vreau să-mi văd de copilaș și de muncă. A trebuit să mă întâlnesc astăzi cu domnul Bădoi și cu avocatul. Am fost surprinsă și, oarecum sceptică, în privința acestei întâlniri pentru că îl cunosc de mult timp. Întâlnirea a fost bună pentru mine și copil, am avut ultima speranță că se vor rezolva treburile. El ne-a povestit despre viața lui sentimentală, nu avea nici o legătură.", a mai spus Andreea Podărescu.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

💣 Intră pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/CFhrgyC şi urmăreşte online toate ediţiile XTRA Night Show integral.  📲 Accesează şi tu cea mai mare platformă video! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro