Căutare Live

Andreea Podărescu, noi acuzații la adresa fostului iubit. „Prințesa Bucureștilor” afirmă: „Cred că a avut bucurii la prietena mea!”

Andreea Podărescu aduce noi acuzații tatălui copilului ei. ”Fostul meu iubit cred că a avut bucurii la prietena mea. Mai mult ca sigur a pus ochii pe ea”, a declarat aceatsa la Xtra Night Show.

Andreea Podărescu aduce noi acuzații tatălui copilului ei. „Fostul meu iubit cred că a avut bucurii la prietena mea. Mai mult ca sigur a pus ochii pe ea”, a declarat aceatsa la Xtra Night Show.

Bruneta recunoaște că atunci când s-a îndrăgostit de fostul ei iubit, acesta i s-a părut cel mai frumos om. În prezent ea și-a schimbat părerea.

Ana, prietena bună a „Prințesei Bucureștilor” va fi audiată în procesul vedetei cu fostul iubit. Declarația prietenei este una foarte importantă în procesul care se află acum în desfășurare. Andreea Podărescu luptă cu toate armele pentru a câștiga.

George, fostul iubit al Andreei Podărescu, a avu o relație destul de apropiată cu Ana. Acesta o suna pe pritena „Prințesei Bucureștilor” la orice oră pentru a povești prin ce perioadă grea trece și pentru a o atrage de partea lui.

Andreea Podărescu: „Fostul meu iubit cred că a avut bucurii la prietena mea. Mai mult ca sigur a pus ochii pe ea!”. Aceasta face haz de necaz și spune, cu ironie, că probabil fostul ei iubit căuta un pansament în prietana ei.

Află din clipul video ce alte acuzații face „Prințesa Bucureștiului” și care este reacția Anei, prietenei ei.

Citește și: Andreea Podărescu, dezvăluiri incredibile! „Prințesa Bucureștilor” și-a pus martorul să spună tot adevărul, în direct

Andreea Podărescu, dezvăluiri incredibile! „Prințesa Bucureștilor” și-a pus martorul să spună tot adevărul, în direct... Anca Lungu, fosta prezentatoare de la Observator, viață de prințesă pe Coasta de Azur! Ce a dezvăluit...
Ultimele știri