XtraNightShow

LUNI-JOI | ora 22.30

Avortul făcut în tinerețe i-a distrus viața Irinei Pavlenco! ”Eram cu un băiat cu care nu eram convinsă că voiam să rămân”

 

A făcut întrerupere de sarcină în tinereţe, iar acum, după 20 de ani, trăieşte un coşmar! Irina Pavlenco face mărturisiri cutremurătoare.

La vârsta de 20 de ani, când încă se considera un copil, Irina Pavlenco, fosta componentă a trupei Sweet Kiss, a făcut un avort. 

„Se întâmpla în perioada în care eram în formație Sweet Kiss. Aveam foarte multe concerte, mergeam prin toată țara. Am început să mă simt rău. Eram cu punga în mașină. Mi-am luat un test, apoi am fost la un control. Eram cu un băiat cu care nu eram convinsă că voiam să rămân, era la început relația și nu m-am simțit pregătită să fiu mamă atunci”, a povestit artista.

Anii au trecut, iar acum Irina este într-o relație frumoasă, stabilă, de peste 8 ani, dar o altă sarcină nu a apărut. Dornică să afle de ce nu a reușit să rămână însărcinată din nou, Irina a mers la medic. A aflat că avortul făcut în tinerețe ar putea fi cauza.

Povestea Irinei Pavlenco este emoționantă și merită ascultată și luată ca o adevărată lecție de viață:

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

💣 Intră pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/CFhrgyC şi urmăreşte online toate ediţiile XTRA Night Show integral.  📲 Accesează şi tu cea mai mare platformă video! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI