XtraNightShow

LUNI-JOI | ora 22.30

Insula iubirii, informația momentului! Ce ispite nu mai participă în sezonul următor al emisiunii

 
+2 click pentru
galerie

La scurt timp de la terminarea sezonului 5 al emisiunii Insula iubirii s-au aflat informații despre concurenți! Ce detalii bombă au ieșit la iveală?

Ispitele de la Insula Iubirii au vorbit la Xtra Night Show despre cuplurile de pe Insula Iubirii. Cine s-a despărțit și cine a decis să se împace? 

Printre alte detalii dezvăluite de ispitele invitate la emisiunea Xtra Night Show s-a aflat și ce ispite nu și-ar mai dori să participe într-un posibil sezon 6 al emisiunii Insula iubirii!

„Nu mai văd o provocare și dacă nu mai văd o provocare atunci nici implicarea mea nu mai este atât de mare și asta se vede”, a declarat una dintre ispitele masculine.

Despre cine este vorba? Află totul urmărind clipul video de mai jos din emisiunea Xtra Night Show!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

💣 Intră pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/CFhrgyC şi urmăreşte online toate ediţiile XTRA Night Show integral.  📲 Accesează şi tu cea mai mare platformă video! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI