Live acumObservator 06
Prime Time 20:30X Factor

Xtra Night Show. Claudia Pătrășcanu, în război cu soțul: Când m-am căsătorit am făcut-o cu tot sufletul, dar nu a mers așa cum am crezut

Claudia Pătrășcanu, celebra artistă, vorbește deschis despre relația cu fostul soț. Vedeta susține că nu a știut că se va ajunge în acest moment atunci când s-a căsătorit.

Claudia Pătrășcanu este supărată foc pe ultimele întâmplări din viața ei mai ales cele legate e fostul soț cu care are împreună doi copii și cu care se mai află și în plin proces de divorț.

Acuzaţiile de infidelitate se probează în cazul lui Gabi Bădălău. Nu doar atunci când forma un cuplu cu Claudia Pătrăşcanu a călcat pe ”bec”, ci şi acum. Afaceristul nu a mai avut răbdare să divorţeze la judecătorie de femeia cu care are doi copii, ci s-a cuplat cu o blondină pe care a dus-o prin vacanţe. Femeia se numeşte Mădălina şi a fost măritată cu fotbalistul Gabi Enache cu care are un copil.

Bărbatul de care abia așteaptă să se separe susține că ea își creează "imagine" în presă și în mediul online pe spatele lui, însă Claudia neagă vehement acuzațiile acestea.

”După atâta umilinţă, abuz emoţional, infidelităţi, lipsa de lângă cei mai minunaţi copii, jigniri, minciuni.. Renunţ! Renunţ la viaţa falsă şi tristă pe care am îndurat-o într-un an, cât într-o sută!”, scria în august 2019, pe Facebook, Claudia Pătrăşcanu (39 de ani), după ce a fost alungată din casa conjugală, împreună cu cei doi copii.

Claudia Pătrășcanu și-a început cariera muzicală în anul 1998 alături de trupa Exotic, în care a fost colegă cu Andreea Bănică și Julia Chelaru. În 2001, după ce Andreea Bănică a părăsit trupa pentru a forma grupul Blondy alături de Cristina Rus, Claudia Pătrășcanu și Julia Chelaru au format trupa Sexxy. La destrămarea acesteia din urmă, Claudia a ales o carieră solo.

În 2014, Claudia a rămas însărcinată cu Gabi Bădălău în prima lună de relație, au decis apoi să se căsătorească și ulterior Claudia a mai născut un copil. Acum, după despărţire, bruneta este și mamă, și tată pentru Nicholas și Gabriel și luptă să și-i crească cât mai frumos.

Dacă în trecut își neglijase cariera muzicală, iată că acum încearcă să o consolideze și este pe val. A scos o piesă nouă, a filmat un videoclip intitulat ”Tată de duminică”, a avut câteva concerte de Sărbători și a început să acorde mai mult interes stilului de viață, făcând sport și mergând la proceduri corporale.

Video