Live acumFilm: Razboiul stelelor - Trezirea Fortei
Prime Time 20:00iUmor

XtraNightShow

LUNI-JOI | ora 22.30

Marea înfruntare de la Chefi la Cuțite! Răzvan Babană și Munti s-au luat la întrecere. Care dintre ei a scăpat de 67 de kilograme?

Xtra Night Show. Cea mai tare transformare de la Chefi la Cuțite! Cum a reusșit Munti să slăbească 67 de kilograme?

Chef Munti este de nerecunoscut! După ce și-a făcut o operație gastric sleeve, ce l-a ajutat să dea jos nu mai puțin de 67 de kilograme, câștigătorul Chefi la Cuțite pare alt om.

Și Răzvan Babană a declarat război kilogramelor în plus. „Vorba aia, „gras și frumos”, e o vrăjeală! Să se pună toți pe slăbit! Cum să fie frumos să nu îți poți găsi o haină în magazine?”, a spus Răzvan Babană.

Dan Capatos i-a pus la treabă pe simpaticii chefi. Cei doi au pregătit câte un desert romantic, cu care domnii să își răsfețe iubitele și soțiile de 1 și 8 Martie.

Întreg momentul, în materialul video de mai sus, din Xtra Night Show.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

💣 Intră pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/CFhrgyC şi urmăreşte online toate ediţiile XTRA Night Show integral.  📲 Accesează şi tu cea mai mare platformă video! 

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro