Live acumSacrificiul
Prime Time 20:00Sacrificiul

XtraNightShow

LUNI-JOI | ora 22.30

Adevăratul motiv pentru care Daniela Crudu și alte vedete au pozat goale, în revistele pentru bărbați!

Cine nu își amintește de celebra revistă dedicată bărbaților, în care s-au fotografiat numeroase vedete, printre care și Andreea Bănică? De ce au acceptat starurile de atunci să arunce hainele și inhibițiile?

De ce au pozat vedetele goale, în revistele pentru adulți

Timpul se scurge încet-încet, ca într-o clepsidră, dar când te năpădesc amintirile, atunci te încearcă nostalgia! Cu zece ani în urmă party-urile aveau parcă alt parfum, dar şi fetele erau puţin mai altfel!

Am derulat filmul amintirilor până în anul 2009, atunci când numeroase artiste din România, printre care și celebra Andreea Bănică sau sexy Daniela Crudu, au acceptat să renunțe la haine și la inhibiții pentru a poza în revista Playboy, publicație dedicată bărbaților.

Care a fost adevăratul motiv pentru care starurile de atunci au pozat în Playboy și ce beneficii au avut ulterior vedetele?

Află totul urmărind materialul video de mai sus, din emisiunea Xtra Night Show!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

💣 Intră pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/CFhrgyC şi urmăreşte online toate ediţiile XTRA Night Show integral.  📲 Accesează şi tu cea mai mare platformă video!