XtraNightShow

LUNI-JOI | ora 22.30

Fiul Marei Bănică trece prin momente grele, după ce a fost bătut de o profesoară: "Lui Dima i s-a rupt aparatul dentar după ce a fost lovit de profesoară"

 
+2 click pentru
galerie

De două săptămâni, Mara Bănică are parte de necazuri în lanţ! Asaltată de probleme din toate părţile, vedeta vine în platoul Xtra Night Show, să spună cum vrea să închidă cercul ghinioanelor.

Mara Bănică trece print-o perioadă dificilă. În urmă cu câteva zile, fiul ei a fost bătut la școală, de o profesoară.

„Nu se aștepta să primească o palmă peste față. Nu a avut reflexul de a se feri. I s-a rupt aparatul dentar. Am fost la ortodont ieri dimineață. A fost traumatizant, nici nu l-am dus la școală din cauza asta.”

Mara Bănică este hotărâtă să facă dreptate pentru fiul său: „Azi dimineață am fost la poliție. Am scris declarații, am luat documente.”

Cum se apără femeia care l-a bătut pe fiul Marei Bănică, puteți afla, din materialul video de mai jos:

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

💣 Intră pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/CFhrgyC şi urmăreşte online toate ediţiile XTRA Night Show integral.  📲 Accesează şi tu cea mai mare platformă video! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI