XtraNightShow

LUNI-JOI | ora 22.30

Avem traseul lui Răzvan Ciobanu, la mare! Imagini noi cu designerul, în Noaptea de Înviere

 
+2 click pentru
galerie

Xtra Night Show. În Noaptea de Înviere, Răzvan Ciobanu, celebrul creator de modă, a fost văzut la mare, în drum spre festivalul Sunwaves.

Cea mai nouă informație în cazul morții lui Răzvan Ciobanu a venit în format video: traseul designerului, la festivalul Sunwaves. În noaptea de sâmbătă spre duminică, Răzvan Ciobanu a fost surprins de camerele de supraveghere. 

„Este duminică dimineața, la ora 6:32. Nu se clatină, nu este agitat”, a spus Dan Capatos.

Din informațiile oferite de reprezentanții festivalului, Răzvan Ciobanu a ajuns acolo în jurul orei 12 noaptea. De aici, se ridică o nouă întrebare: Unde a fost designerul până la acea oră? Când a plecat Răzvan Ciobanu din București?

„Unde au fost până la 12 noaptea? Vica Blochina a spus că au plecat sâmbătă, devreme”, a adăugat Sorin Ovidu Bălan.

Mai multe informații, în materialul video de mai sus.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

💣 Intră pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/CFhrgyC şi urmăreşte online toate ediţiile XTRA Night Show integral.  📲 Accesează şi tu cea mai mare platformă video! facebook whatsapp twitter pinterest