Live acum
Prime Time 20:00Film: Asasin american

XtraNightShow

LUNI-JOI | ora 22.30

Laura Vicol, avocata familiei Ciobanu, dezvăluiri incredibile: „Îmi era teamă!”

Xtra Night Show. Laura Vicol, avocata familiei lui Răzvan Ciobanu, a oferit detalii incredibile despre moartea regretatului creator de modă.

Xtra Night Show. Laura Vicol, avocata familiei lui Răzvan Ciobanu, a oferit detalii incredibile despre moartea regretatului creator de modă.

Pentru prima oară de la moartea lui Răzvan Ciobanu, avocata Laura Vicol a făcut o serie de dezvăluiri incredibile. Ce s-a întâmplat, de fapt, în apartamentul designerului, imediat după moartea acestuia?

„Încă mă doare să vorbesc despre așa ceva. Eu i-am fost întâi prieten, apoi avocat. Am acceptat să vin pentru că sunt o grămadă de speculații, care, din punctul meu de vedere, trebuie lămurite. Lucrurile au luat-o razna în ultimul timp. (...) Oameni au fost arătați cu degetul din motive nejustificate, spun eu”, a explicat Laura Vicol, avocata familiei lui Răzvan Ciobanu.

„Toată lumea a sărit pe părinții lui Răzvan și i-au călcat în picioare pentru că și-au permis să se ducă la apartamentul lui Răzvan. Vreau să lămuresc și acest lucru. În acea dimineață nenorocită, când am aflat, primul meu telefon a fost către mama lui Răzvan, care urla și plângea la telefon. Sunt niște părinți distruși. Nu există cuvinte care să descrie tragedia prin care trece această familie.(...)

Am sunat la morgă, mi s-a spus că trupul nu a ajuns, că urmează să fie adus și că nu am ce să caut acolo. I-am rugat pe părinții lui să se ducă la apartamentul lui, să îmi aducă haine ca să am cu ce să-l îmbrac. Toate lucrurile astea au fost făcute într-o durere incredibilă, care nu poate fi descrisă în cuvinte.(...) Au ajuns părinții în apartament. Apartamentul era devastat. Cred că am vorbit de 250 de ori cu mama lui Răzvan în acea zi. Îmi era teamă, voiam să mă asigur că ajung întregi la București.(...) Tatăl lui are probleme mari de sănătate”, a adăugat Laura Vicol.

Mai multe detalii, în materialul video de mai sus.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

💣 Intră pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/CFhrgyC şi urmăreşte online toate ediţiile XTRA Night Show integral.  📲 Accesează şi tu cea mai mare platformă video!