Live acumObservator 23
Prime Time 20:25Chefi la cutite

XtraNightShow

LUNI-JOI | ora 00:00

”Mi-au devastat casa”! Liviu Vârciu, decizie drastică în privința celor 60 de prepelițe pe care le creștea

În urmă cu câteva luni, Liviu Vârciu şi-a achiziţionat o clocitoare de prepeliţă şi a pus 100 de ouă la clocit. A avut mare grijă de ele, le-a întors de pe o parte pe alta, a urmărit temperatura zi de zi. Clocitoarea a scos 60 de pui de prepeliţă. I-a crescut până azi când a decis să-i vândă. Pe toţi.

Liviu Vârciu și-a vândut prepelițele, după ce investise în jur de 500 euro în clocitoare şi ouă. Pe piață, un ou de prepeliţă se vinde cu 0,5 lei, iar el speră la un profit zilnic de 400 de lei.

Liviu Vârciu a mărturisit că a vândut păsările pentru că făceau zgomot şi nu mai rezista să le audă în fiecare dimineaţă. În plus, făceau și foarte multă mizerie.

”Astăzi m-am despărțit de ele, cu greu. Putea fi un business bun, dacă ai unde să le ții...fac prea mult mizerie și un miros...ce vorbești, băi?! Cu durere în suflet, astăzi, povestea lor s-a sfârșit. Îmi pare rău de un singur prepelițoi, în rest, aia e!”, a povestit Liviu Vârciu.

Mai multe informații, în materialul video de mai sus.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

💣 Intră pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/CFhrgyC şi urmăreşte online toate ediţiile XTRA Night Show integral.  📲 Accesează şi tu cea mai mare platformă video! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro