XtraNightShow

LUNI-JOI | ora 22.30

Medicul care l-a operat pe Răzvan Ciobanu rupe tăcerea! „I-am făcut testele pentru droguri”

 
+2 click pentru
galerie

Florin Juravle, medicul care l-a operat pe Răzan Ciobanu, a oferit, pentru Xtra Night Show, informații despre starea de sănătate a designerului, înainte de accidentul în care și-a pierdut viața.

Medicul Florin Juravle a precizat că Răzvan Ciobanu nu avea nicio interdicție de a purta centura de siguranță în mașină și că operația pe care designerul a suferit-o nu ar fi avut de ce să-l împiedice să o poarte.

„Nu, nu avea nici o interdicţie. Femeile însărcinate sunt singurele care au o interdicţie, nici o altă condiţie medicală nu interzice purtarea centurii de siguranţă. L-ar fi jenat o mulţime alte chestii, îl jenează cureaua de la pantaloni sau de genul ăsta dar în nici un caz centura care vine de pe piept într-o parte, nu are nici o problemă. Nu s-a plâns niciodată că-l doare sau că-l jenează ceva la operaţie”, a spus medicul.

„Era ok, a fost o operaţie mare, a durat aproape şase ore, a fost o operaţie, a făcut o estindere circumferenţială, i-am scos tot surplusul de piele. I-am făcut inclusiv, mi-a adus el, de fapt, testele pentru droguri, era curat, a adăugat acesta. 

„El, din punct de vedere medical, era apt pentru orice fel de intervenţie medicală. Noi am avut două intervenţii în cursul anului trecut şi nu am avut nici un fel de problemă. Şi a doua a fost chiar extinsă şi a fost chiar foarte bine cu toate analizele.”

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

💣 Intră pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/CFhrgyC şi urmăreşte online toate ediţiile XTRA Night Show integral.  📲 Accesează şi tu cea mai mare platformă video! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
50 DE ANI DE LA PRIMA ASELENIZARE

vezi mai multe