Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Sacrificiul

XtraNightShow

LUNI-JOI | ora 22.30

Cine câștigă sezonul trei al emisiunii Asia Express! Oase face dezvăluiri bombă despre show

Asia Express, cel mai dur reality show din România, revine cu un nou sezon la Antena 1. În acest an, cursa celor nouă perechi de vedete se va desfășura în Filipine și Taiwan! Ce a dezvăluit despre emisiune Oase, coprezentator în noul sezon Asia Express?

Asia Express, cel mai dur reality show din România, revine cu un nou sezon la Antena 1. În acest an, cursa celor nouă perechi de vedete se va desfășura în Filipine și Taiwan! Ce a dezvăluit despre emisiune Oase, coprezentator în noul sezon Asia Express?

Concurenții care pornesc pe Drumul Comorilor vor avea de respectat aceleași reguli ca și până acum: au la dispoziție un dolar pe zi, trebuie să își găsească singuri mâncare, cazare și transport.

Oase, coprezentator în următorul sezon „Asia Express”, a dezvăluit care este marea sa bucurie în legătură cu experiența ce îl așteaptă în Filipine și Taiwan, precum și ce își va pune în bagaj.

„Am ocazia să mă duc să văd Filipine și Taiwan, cu cazare și mâncare (asigurate, n.r.)! Și am și telefonul mobil la mine, să fac și poze! Mă simt extraordinar de bine. Mă bucur că producătorii au avut încredere să mă lase să o dau în bară și anul acesta. Chiar nu știu ce o să fac. Sigur o să mă duc acolo și o să mă bucur de tot ce voi vedea”, a spus Oase despre experiența sa la Asia Express.

De data aceasta, Oase se simte mult mai relaxat fiindcă are cazare și acest stres în minus îl va face să vadă experiența cu alți ochi!

Cine crede el că este următorul câștigător Asia Express? Află totul urmărind clipul video prezentat de cei de la Xtra Night Show!

Asia Express”, cel mai dur reality show din România, revine cu un nou sezon la Antena 1. În acest an, cursa celor 9 perechi de vedete se va desfășura în Filipine și Taiwan. Concurenții care pornesc pe Drumul Comorilor vor avea de respectat aceleași reguli ca și până acum: au la dispoziție un dolar pe zi, trebuie să își găsească singuri mâncare, cazare și transport, să treacă peste barierele culturale, peste cele lingvistice, să iasă din zona de confort și să își depășească limitele fizice și psihice pentru a ajunge la comoara de 30.000 de Euro, marele premiu de la finalul cursei.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

💣 Intră pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/CFhrgyC şi urmăreşte online toate ediţiile XTRA Night Show integral.  📲 Accesează şi tu cea mai mare platformă video!