Live acumObservator 12
Prime Time 20:25Chefi la cutite

XtraNightShow

LUNI-JOI | ora 00:00

Prima apariție în public a părinților lui Răzvan Ciobanu. Cât adevăr este, de fapt, în zvonul ce dă peste cap tot ce se știa despre ultimele minute din viața designerului?

Misterul accidentului, în care Răzvan Ciobanu şi-a pierdut viaţa, este departe de a fi elucidat. În memoria celebrului designer a fost organizată o prezentare de modă bazată pe ultimele schiţe ale acestuia. La acest eveniment au fost prezenţi părinţii îndoliaţi ai creatorului de modă.

Cu chipurile împietrite de durere, părinţii lui Răzvan privesc cum manechinele defilează în creaţiile fiului lor. Dacă mama lui Răzvan Ciobanu imortaliza strălucitoarea defilare, tatăl designerului privea în gol...

Avocata familiei lui Răzvan Ciobanu, Laura Vicol, s-a ocupat de organizarea evenimentului, dar nu numai, ea a și defilat pe podium în memoria prietenului ei.

După prezentare, mama lui Răzvan Ciobanu nu şi-a mai putut stăpâni lacrimile! Grăbiţi către ieşire, părinţii lui Răzvan Ciobanu și-au luat rămas bun de la criticul şi organizatorul Alin Gălăţescu. Împovăraţi de durerea pe care o poartă în suflet, părinţii lui Răzvan Ciobanu se pierd în negura nopţii, singuri şi trişti.

”A fost un eveniment extrem de emoţionant făcut din suflet. Înainte de prezentare, plângeam...M-a emoţionat maxim prezenţa părinţilor lui cărora le mulţumesc. Sunt convinsă că Răzvan, înainte a râs de noi, apoi a vărsat o lacrimă pentru emoţiile noastre”, a spus Laura Vicol.

Avocatul Laura Vicol a dat și câteva informații noi despre dosarul morții lui Răzvan Ciobanu. Ce a declarat despre zvonul potrivit căruia în spatele autoturismului condus de designer era o mașină a poliției?

”Dosarul este aproape de final, voi face toate detaliile publice în momentul în care voi avea soluţia finală. Nu a fost nicio mașină de poliție. S-a speculat foarte mult în dosar, asta pentru că nicio informație nu a ieșit de acolo.

Le voi spune pe toate, în cele mai mici detalii pentru că Răzvan merită să se ştie absolut toate detaliile legate de moartea lui. Eu cred că în maximum două săptămâni o să avem o soluţie în dosar!”

Criticul de modă Alin Gălăţescu s-a zbătut şi el pentru realizarea acestei prezentări In Memoriam Răzvan Ciobanu.

”Pregătim, pe 8 noiembrie, Soiree de la Mode cu tema Răzvan Ciobanu Created Legacy. O să asistăm la prima colecţie post mortem în sensul că am găsit schiţele, se lucrează la ea, am găsit materialele. În mod exclusiv pe 8 noiembrie!”

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

💣 Intră pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/CFhrgyC şi urmăreşte online toate ediţiile XTRA Night Show integral.  📲 Accesează şi tu cea mai mare platformă video! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro