Live acumObservator 19
Prime Time 20:20Asia Express - Drumul elefantului (r)

XtraNightShow

LUNI-JOI | ora 00:00

Profesoara sedusă de un preot căsătorit a făcut testul poligraf! Au avut cei doi o relație amoroasă? ”Îmi doresc să fie condamnat!”

Profesoara Antonia Enache a făcut, astăzi, testul poligraf! Femeia a mărturisit că a avut emoții și ușoare amețeli, dar a reușit să răspundă la cele cinci întrebări puse de specialist.

Presupusa poveste de amor dintre o profesoară şi un preot continuă să scandalizeze România. Antonia Enache susţine că a fost sedusă şi abandonată de preotul paroh al bisericii pe care o frecventează şi a angajat chiar un detectiv care să demonstreze că nu minte.

Imaginile înregistrate în lăcaşul de cult au şocat prelaţi şi credincioşi deopotrivă. După numeroase plângeri şi anchete bisericeşti, cazul a ajuns în atenţia poliţiştilor.

Profesoara Antonia Enache a fost de două ori la Arhiepiscopia Bucureştilor în urma plângerii pe care i-a făcut-o preotului Paul! Femeia s-a prezentat la Arhiepiscopie prima dată în luna ianuarie, a doua oară în martie sau aprilie 2019. A fost "audiată" de un complet format din cinci preoţi: responsabilul de conduita preoţilor, Cristian Grama, Nicolae Valentin, Sebastian Gabor, Ionuţ Badea şi protopopul de la Sectorul 2 al cărui nume nu şi-l mai aminteşte, susține femeia.

Profesoara a rămas consternată şi şocată de faptul că cei cinci reprezentanţi ai Bisericii i-au cerut să dea detalii din intimitatea consumată cu preotul Paul, fiind întrebată dacă preotul are semne distinctive pe corp.

CE S-A ÎNTÂMPLAT SÂMBĂTĂ DE SFÂNTUL DUMITRU?

Prezentă la slujba de Sfântul Dumitru, profesoara a mers la toaleta din curtea bisericii. După ce a ieşit de la toaletă, a fost aşteptată la uşă de către preotul Paul care a început să ţipe la ea. Printre altele acesta i-a reproşat că el nu vrea să piardă tot din cauza unei greşeli. De asemenea, preotul i-a spus că întreaga vină îi aparţine ei deoarece ea a vrut să aibă această relaţie, ea l-a chemat acasă.

Duminică, în a doua zi de Sfântul Dumitru, o echipă a emisiunii ”Xtra Night Show” a fost la biserica Sfânta Treime Tei, unde a stat timp de patru-cinci ore în speranţa că preotul Paul va avea un punct de vedere. Acesta nu a părăsit incinta bisericii şi, într-un final, se pare că a fost scos cineva cu maşina, în secret.

Supărarea cea mare a Antoniei Enache provine din faptul că, atunci cînd a început această relaţie, preotul ştia că ea este depresivă deoarece i s-a spovedit. Profesoara spune că preotul Paul a profitat de această situaţie că ea este depresivă şi şi-a folosit funcţia în scopuri sexuale.

O altă supărare a profesoarei este aceea că preotul a minţit-o şi i-a spus că este divorţat!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

💣 Intră pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/CFhrgyC şi urmăreşte online toate ediţiile XTRA Night Show integral.  📲 Accesează şi tu cea mai mare platformă video! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro