XtraNightShow

LUNI-JOI | ora 22.30

„Răzvan nu trebuia să se afle în acea mașină!” Cum a fost designerul convins să plece la mare

 
+2 click pentru
galerie

Xtra Night Show. Laura Vicol, avocata familiei lui Răzvan Ciobanu, susține că regretatul creator de modă nu ar fi trebuit să se afle în acea mașină în ziua când acesta a murit.

„Duminică, Răzvan trebuia să meargă să ia masa la o prietenă. A asigurat-o că vine la masa de Paște, ceea ce mie îmi confirmă faptul că el nu trebuia să se afle în acea mașină. Vica a spus că duminică a vorbit cu Răzvan și i-ar fi spus că vrea să vină la București, dar nu avea mașină. El nu a avut intenția să ia mașina asta și să se întoarcă acasă cu ea. 

Răzvan nu purta centură de siguranță. Mereu mă certam cu el pe tema asta. Tot timpul o ținea legată la spate”, a spus Laura Vicol.

Mai multe detalii, în materialul video.

CITEȘTE ȘI: 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

💣 Intră pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/CFhrgyC şi urmăreşte online toate ediţiile XTRA Night Show integral.  📲 Accesează şi tu cea mai mare platformă video! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI