Live acumAsia Express - Drumul comorilor
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul comorilor

XtraNightShow

LUNI-JOI | ora 22.30

Se schimbă moda în 2020! Ce haine ciudate vor purta românii

Adina Buzatu, celebra creatoare de modă, susține că în 2020 moda se va schimba radical. Designerul a arătat în cadrul emisiunii Xtra Night show ce haine vor purta românii în acest an!

Adina Buzatu este unul dintre cei mai cunoscuți stiliști români și a venit la emisiunea Xtra Night Show pentru a prezenta ce haine sunt la modă în anul 2020, ce se poartă și ce nu!

Se spune că haine îl definește pe om și că vestimentația aleasă poate arăta multe detalii despre persoana respectivă.

„Se poartă mult culorile, se poartă ținutele monocrome, se poartă reiatul (nu doar pantalonii, ci și costumele reiate, pantaloni și sacou), Atenție la asortatul culorilor. Se poartă print-urile, cămășile colorate”, a explicat celebra Adina Buzatu.

Urmărește materialul celor din emisiunea Xtra Night Show ca să afli ce haine se poartă în anul 2020!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

💣 Intră pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/CFhrgyC şi urmăreşte online toate ediţiile XTRA Night Show integral.  📲 Accesează şi tu cea mai mare platformă video!