XtraNightShow

LUNI-JOI | ora 22.30

Vica Blochina l-a scos pe Buddha pe balcon ca să se căsătorească! ”Mi s-a spus că nu trebuie să avem fotografii cu femei singure prin casă”

 
+2 click pentru
galerie

Cu viaţa sub semnul nereuşitelor personale, Vica Blochina a decis să schimbe totul! Aflați ce aranjamente neconvenţionale a făcut în casă şi cum i-au schimbat acestea karma în bine.

Vica Blochina a fost dispusă să încerce orice metodă pentru a-și aduce energii pozitive în viață. Cum nu a observat vreo schimbare în noroc, a apelat la o echipă de profesioniști în feng shui.

„Am zis dacă-i la modă, să încerc și eu. Mi-au mutat toată casa! Mi-au spus că o statuetă pe care dădusem 2000 de euro nu era bună deloc pentru că nu avea picioare, așa că am scos-o pe balcon. Am scos Buddha de 2000 pe balcon! ”

Ce sfaturi a mai primit Vica și ce puteți face și dumneavoastră ca să aveți o casă feng shui, puteți afla din materialul video de mai jos:

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

💣 Intră pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/CFhrgyC şi urmăreşte online toate ediţiile XTRA Night Show integral.  📲 Accesează şi tu cea mai mare platformă video! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI