Live acumFilm: Jaf in stil italian
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

Xtra Night Show. Zodiile care vor da lovitura pe plan financiar. Remus Ionescu, astrolog: Scorpionii vor câștiga bani cu nemiluita

Astrologul Remus Ionescu anunță schimbări mari pentru unele zodii, iar altele vor da lovitura în plan financiar, în luna septembrie. 

Astrologul Remus Ionescu anunță schimbări mari pentru unele zodii, iar altele vor da lovitura în plan financiar, în luna septembrie.

Berbec
Un început de luna destul de aglomerat pentru nativii zodiei Berbec. Chiar dacă sunt în concediu, gândurile lor se îndreaptă spre activitatea profesională sau spre afaceri. Frământări, semne de întrebare, așteptarea înfrigurată a unui răspuns, a unei oferte, a unei propuneri.


Taur
Pentru nativii zodiei Taur, luna septembrie pare a avea un tempo din ce în ce mai accentuat o dată cu trecerea zilelor. Revenirea din concediu le poate provoca un mic șoc: schimbări de colegi, de program, de rutine, de circuit intern al documentelor, de obiectiv al grupului. Pentru cei care se află la primul job ar fi o experiență destul de abruptă și poate tocmai de aceea utilă, formatoare, de care își vor aduce aminte mereu.

Gemeni
Nativii zodiei Gemeni par să se concentreze în primele două decade ale lunii asupra familiei, părinților, rudelor cu care se știu de multă vreme și cu care abia acum se revăd. Interes pentru mici amenajări sau infrumusetari ale locuinței, pentru sporirea confortului sau ușurarea într-un fel oarecare a vieții părinților lor. Mai pot fi luate în discuție tot felul de acte ce țin de proprietăți; de fapt, de transferul unor proprietăți, intrarea în posesie, achiziția unei locuințe (in acest caz, sunt cu totul deschiși la imprumuri bancare și mai ales de la rude sau de la prieteni apropiați).

Care sunt previziunile pentru celelalte zodii, află urmărind clipul de mai sus!