Live acumXtra Night Show
Prime Time 20:00Chefi la cutite

XtraNightShow

LUNI-JOI | ora 22.30

Xtra Night Show.Imagini nemaivăzute de la nunta Deliei cu Răzvan Munteanu! Cum a petrecut cântăreața până în zorii zilei

E vremea nunţilor! Petrecerile somptuoase ale vedetelor au atras dintotdeauna atenţia publicului. Rochii de mii de euro, cei mai tari artişti, locaţii de cinci stele şi mâncăruri alese.

E vremea nunţilor! Petrecerile somptuoase ale vedetelor au atras dintotdeauna atenţia publicului. Rochii de mii de euro, cei mai tari artişti, locaţii de cinci stele şi mâncăruri alese.

În august 2012 Delia Matache s-a căsătorit cu Răzvan Munteanu și a avut, de departe, una dintre cele mai frumoase nunți, iar cântăreața a schimbat două rochii.

De asemenea, o altă nuntă de poveste a avut loc pe malul lacului Snagov, unde Anda Adam şi soţul ei Sorin au petrecut până în zorii zilei la nunta lor. Mai mult de atât, Anda a respectat tradiţia şi a aruncat buchetul de mireasă.

Pepe şi Raluca au început nunta cu primul dans în calitate de soţ şi soţie, cei doi făcând, de asemenea, furori la petrecere, întrucât au petrecut până în zorii zilei.

Nici nunta Sânzianei nu a trecut în anonimat. Însărcinată în şapte luni, Sânzi a optat pentru o rochie de prinţesă, cu un corset care îi scotea în evidenţă sânii botezaţi Sânzi şi Ana. Petrecerea de nuntă a Sânzianei cu Zuluf a avut dedicaţii fără număr, ploie de bani, iar invitaţii au dansat cocoţaţi chiar şi pe mese.

Vedeți imagini nemaivăzute de la nunțile vedetelor de la noi, în clipul de mai sus!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

💣 Intră pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/CFhrgyC şi urmăreşte online toate ediţiile XTRA Night Show integral.  📲 Accesează şi tu cea mai mare platformă video!