Antena Căutare

Gemelina, fostă concurentă la "Chefi la cuțite", a revenit la Zaza Sing! Este hotărâtă să câștige și să îi ia lui Vârciu cei 10.000 de lei

Gemelina Opriș are 60 de ani și a venit la Zaza Sing, hotărâtă să pună mâna pe marele premiu. Dacă la Chefi la cuţite nu a avut noroc, deşi a avut un parcurs excelent, doamna îşi încearcă şansa în această seară.

Gemelina Opriș are 60 de ani și a venit la "Zaza Sing", hotărâtă să pună mâna pe marele premiu. Dacă la "Chefi la cuţite" nu a avut noroc, deşi a avut un parcurs excelent, doamna îşi încearcă şansa în această seară.

Pasionată de gătit, Gemelina s-a prezentat în faţa juraţilor de la "Chefi la cuţite", pe care a reuşit să îi impresioneze cu o mâncare de pere. Așa că frumoasa noastră concurentă a mers mai departe... până la primul duel care i-a adus eliminarea.

Să vedem dacă va avea succes, în această seară!

Nicio ZAZA fără duelul lor! Liviu Vârciu și Flick s-au șicanat, din nou, în versuri: "Privește-mă să vezi că nu mi-... Cosmin Seleși, luat la ochi de Flick. Și versurile au cuuurs și au tot curs: "E simpatic, e frumos pentru că e chel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Toate inregistrările emisiunii Za Za Sing le găseşti pe Antena Play: https://goo.gl/jykVNn şi le poţi urmări de pe smartphone, tabletă sau computer. Accesează şi tu cea mai mare platformă video! 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x