3 boluri pentru sos pe o placă de ardezie cu legume alături
Sosurile pe bază de maioneză au o textură catifelată, sunt cremoase și au un gust foarte bogat Shutterstock
7/7

5 rețete de sosuri pe bază de maioneză pe care trebuie să le știi. Le poți folosi la orice fel de friptură, salate, sandvișuri | Imaginea 7 din 7 | Galerie Foto

Sosul rusesc se potrivește cu preparate din carne, dar și cu salate pe bază de legume Sosul de maioneză, avocado și limetă se dă la rece pentru 30 de minute înainte de a fi consumat Sosul de lămâie și ierburi este potrivit pentru preparate din pește, dar și pentru legume Sosul bouillabaisse este perfect pentru pește și preparate din fructe de mare Sosul aioli cu muștar completează perfect preparatele din carne la grătar Sosul remoulade dă o savoare deosebită sandvișurilor cu carne Sosurile pe bază de maioneză au o textură catifelată, sunt cremoase și au un gust foarte bogat