preparate coreene
Bucătăria coreeană are un amestec de complex de arome Shutterstock
6/6

5 preparate coreene pe care le poți face acasă. Cum poți obține ușor aromele asiatice | Imaginea 6 din 6 | Galerie Foto

Sigeumchi Namul este un fel de mâncare tradițional coreean, un fel de garnitură făcută din spanac fiert, condimentat ușor cu ingrediente precum sos de soia, ulei de susan, usturoi și semințe de susan. Gamja Bokkeum este un fel de mâncare tradițional coreean din cartofi prăjiți, preparat fie în stil uscat (ganjeong gamja bokkeum), fie în stil mai zemos (mul gamja bokkeum). Conopida prăjită în stil coreean folosește un sos coreean specific pe bază de gochujang – pasta de ardei iute fermentată Dwaeji Bulgogi este o variantă de bulgogi coreean preparată din carne de porc marinat într-un amestec de sosuri și condimente picante Jaeyook Kimchi Bokkeum (sau Jaeyook Bokkeum) este un fel de mâncare coreean preparat din carne de porc prăjită cu kimchi și alte condimente Bucătăria coreeană are un amestec de complex de arome