5/7

Gospodinele prepară mâncarea de Paşte după reţete din străbuni. Preparatele tradiţionale, deliciul turiştilor străini. Cighir, ciorbă rădăuţeană şi păstrăv în sos de smântână | Imaginea 5 din 7 | Galerie Foto

Gospodinele prepară mâncarea de Paşte după reţete din străbuni. Preparatele tradiţionale, deliciul turiştilor străini. Cighir, ciorbă rădăuţeană şi păstrăv în sos de smântână Gospodinele prepară mâncarea de Paşte după reţete din străbuni. Preparatele tradiţionale, deliciul turiştilor străini. Cighir, ciorbă rădăuţeană şi păstrăv în sos de smântână Gospodinele prepară mâncarea de Paşte după reţete din străbuni. Preparatele tradiţionale, deliciul turiştilor străini. Cighir, ciorbă rădăuţeană şi păstrăv în sos de smântână Gospodinele prepară mâncarea de Paşte după reţete din străbuni. Preparatele tradiţionale, deliciul turiştilor străini. Cighir, ciorbă rădăuţeană şi păstrăv în sos de smântână Gospodinele prepară mâncarea de Paşte după reţete din străbuni. Preparatele tradiţionale, deliciul turiştilor străini. Cighir, ciorbă rădăuţeană şi păstrăv în sos de smântână Gospodinele prepară mâncarea de Paşte după reţete din străbuni. Preparatele tradiţionale, deliciul turiştilor străini. Cighir, ciorbă rădăuţeană şi păstrăv în sos de smântână Gospodinele prepară mâncarea de Paşte după reţete din străbuni. Preparatele tradiţionale, deliciul turiştilor străini. Cighir, ciorbă rădăuţeană şi păstrăv în sos de smântână