hello chef ep 7
În episodul 7 de Hello Chef, chef Roxana Blenche a pregătit piept de rață servit cu trilogie de sfeclă, zmeură, morcov murați și brânză de capră Antena 1
2/5

Hello Chef, episodul 7. Rețeta de piept de rață servit cu trilogie de sfeclă, zmeură, morcov murați și brânză de capră | Imaginea 2 din 5 | Galerie Foto

Helloc Chef, episodul 7 În episodul 7 de Hello Chef, chef Roxana Blenche a pregătit piept de rață servit cu trilogie de sfeclă, zmeură, morcov murați și brânză de capră În fiecare săptămână, chef Roxana Blenche și invitații ei încearcă să găsească echilibrul perfect între gust și sănătate prin folosirea celor mai bune ingrediente. Cum acest lucru nu este ușor și aveau nevoie de un partener, au ales să meargă la sigur, la Kaufland, unde profită de varietatea și prospețimea produselor lor pentru a-i inspira pe telespectatori să își transforme bucătăriile în mici ateliere de gătit. În episodul 7 de Hello Chef, chef Roxana Blenche a pregătit piept de rață servit cu trilogie de sfeclă, zmeură, morcov murați și brânză de capră