mușchiuleț de porc umplut cu caise și curmale
Mușchiuleț de porc umplut cu caise și curmale, preparat de concurenta Roxana Blenche
1/7

Chefi la cuțite 7 decembrie 2020. Rețete de carne în combinații cu ingrediente impuse, gătite de concurenți la proba nr. 13 | Imaginea 1 din 7 | Galerie Foto

Mușchiuleț de porc umplut cu caise și curmale, preparat de concurenta Roxana Blenche Vrăbioară de vițel flambată, couscous cu legume, andivă în dressing de rodie cu mere și sos de caise cu vin alb, rețeta Claudiei Radu Piept de rață cu sos din lapte de cocos și coriandru și un piure de cartofi dulci, preparat de concurentul Andrei Hîncu Piept de rață cu piure de conopidă, sos curry și morcovi marinați în ghimbir preparat de Cristian Boca Frigărui de pui cu miere, sos tzatziki și cartofi prăjiți – Robert Vasiliu Piept de rață cu piure de păstârnac cu vanilie, chips de păstârnac și sos de struguri – Paul Maxim Piept de rață cu sos de pepene roșu și piure de cartofi dulci - Cătălin