Puiul Piri-Piri este un preparat delicios și picant care își are originile în bucătăria portugheză și africană
Puiul Piri-Piri este un preparat delicios și picant care își are originile în bucătăria portugheză și africană Shutterstock
5/12

Cele mai picante preparate din lume. Ce să mănânci dacă vrei să îți ia gura foc | Imaginea 5 din 12 | Galerie Foto

Cele mai picante preparate din lume. Supa Egusi este savurată de diverse grupuri etnice din Nigeria în ocazii speciale și festivități. ”Tigaie picantă” Sichuan, China. Este un fel de mâncare deosebit de popular în întâlnirile de familie și prietenii Som Tam, cunoscută și sub numele de "salată de papaya verde", este un preparat tradițional thailandez Puiul Piri-Piri este un preparat delicios și picant care își are originile în bucătăria portugheză și africană Burtă înăbușită Mao, cunoscută și sub numele de "Mao Shi Hong Shao Rou", este un fel de mâncare emblematic din bucătăria chineză Jerk de pui/porc, Jamaica. Este adesea servit alături de garnituri tradiționale jamaicane, cum ar fi orez și mazăre (rice and peas), pâine de porumb (cornbread) sau legume la grătar. Ayam betutu, Indonezia. Popular pe insulele indoneziene Bali și Lombok, Creveții Aguachile sunt un fel de mâncare mexicană tradițională Pad Ka Prao este un preparat clasic din bucătăria de stradă thailandeză Rendang de vită își are originea în cultura Minangkabau din Sumatra de Vest, Indonezia. Penne all'Arrabbiata este renumită pentru gustul său iute și aromat, datorită utilizării generoase de ardei iute și usturoi.