Chefii au fost duri cu Alexandru Bădițoaia, iar pe chipurile lor nu s-a citit nicio secundă că ar fi impresionați de preparatul din farfurie.
5/6

Chefi la cuțite, 4 aprilie 2021. Alexandru Bădițoaia a primit Cuțitul de aur de la chef Cătălin Scărlătescu. Cum l-a impresionat | Imaginea 5 din 6 | Galerie Foto

Alexandru Bădițoaia le-a gătit chefilor cea mai scumpă carne din lume Alexandru Bădițoaia a primit Cuțitul de aur de la chef Cătălin Scărlătescu Alexandru Bădițoaia își dorește să ajungă în finala competiției Chefi la Cuțite 2012 și are încredere în forțele sale. A folosit una dintre cele mai scumpe cărnuri din lume: Kobe Wagyu, o carne de vită incredibil de fragedă, cu o consitență aparte. Chefii au fost duri cu Alexandru Bădițoaia, iar pe chipurile lor nu s-a citit nicio secundă că ar fi impresionați de preparatul din farfurie. A primit inițial trei cuțite din partea chefilor, însă pe ultima sută de metri, chef Cătălin Scărlătescu a decis să îi ofere Cuțitul de Aur