femeie care se uita urat la un cartof incoltit
În ceea ce privește cartofii încolțiți, este indicat să aplici aceleași reguli de siguranță alimentară ca și-n cazul produselor învechite Shutterstock.com
1/4

De ce nu e bine să consumi cartofi încolțiți. Care sunt riscurile la care te expui și cum poți evita germinarea lor | Imaginea 1 din 4 | Galerie Foto

În ceea ce privește cartofii încolțiți, este indicat să aplici aceleași reguli de siguranță alimentară ca și-n cazul produselor învechite S-ar putea să observi și faptul că acei cartofi vechi devin verzi. Acest lucru întâmplă pentru că lumina poate crește și nivelul de clorofila din legumă, compusul care dă plantelor culoarea lor verde De ce nu e bine să consumi cartofi încolțiți. Care sunt riscurile la care te expui și cum poți evita germinarea lor De ce nu e bine să consumi cartofi încolțiți. Care sunt riscurile la care te expui și cum poți evita germinarea lor