Chef Roxana Blenche și invitatul ei, doctorul Mihail Pautov
În fiecare săptămână, chef Roxana Blenche și invitații ei au încercat să găsească echilibrul perfect între gust și sănătate Antena1
5/5

Hello Chef, episodul 8. Rețeta de millefeuille cu sos de zmeură a Roxanei Blenche. Ingrediente și mod de preparare | Imaginea 5 din 5 | Galerie Foto

Hello Chef, episodul 8. Rețeta de millefeuille cu sos de zmeură a Roxanei Blenche. Ingrediente și mod de preparare În acest ultim episod de Hello Chef, Chef Roxana Blenche a gătit un desert care necesită puțin mai multă atenție decât altele, dar este simplu de făcut Hello Chef, episodul 8. Rețeta de millefeuille cu sos de zmeură a Roxanei Blenche. Invitat: doctorul Mihail Pautov Invitat în bucătăria Roxanei Blenche a fost medicul chirurg Mihail Pautov În fiecare săptămână, chef Roxana Blenche și invitații ei au încercat să găsească echilibrul perfect între gust și sănătate