Hello Chef, sezon 2, episod 4. Chef Roxana Blenche si Maria Popovici, in bucatarie
Maria Popovici, câștigătoarea iUmor, a fost invitata specială din ediția a patra din Hello Chef Antena 1
3/10

Hello Chef, sezon 2, episod 4. Rețeta de piept de rață cu pară fiartă a lui Chef Roxana Blenche. Ingrediente și mod de preparare | Imaginea 3 din 10 | Galerie Foto

Hello Chef, sezon 2, episod 4 Hello Chef, sezon 2, episod 4. Rețeta de piept de rață cu pară fiartă în vin și sos de portocale. Ingrediente și mod de preparare Maria Popovici, câștigătoarea iUmor, a fost invitata specială din ediția a patra din Hello Chef Invitată la Hello Chef, sezon 2, episod 4, Maria Popovici a spus cât de mult îi place să gătească Chef Roxana Blenche și Iuliana Dabija, în magazinul Kaufland Dacă ai și tu nevoie de inspirație și ești în căutarea unor produse de calitate, la prețuri mici, nu ezita să intri pe Kaufland.ro Rețeta de piept de rață cu pară fiartă în vin și sos de portocale a la Roxana Blenche Oricine poate încerca acasă rețeta propusă de Chef Blenche. Cu puțină practică în bucătărie și urmând sfaturile Roxanei Blenche sau rețetele oferite pe Kaufland.ro Prospețimea, mirosul și gustul produselor Kaufland s-au dovedit a fi încă o dată elementele-cheie în realizarea preparatului delicios Rețeta de piept de rață cu pară fiartă în vin și sos de portocale. Ingrediente și mod de preparare